perjantai 2. heinäkuuta 2010

Tankkaamista reissua varten..

Eilen aloitettiin lähtölaskenta kohti viikonlopun Agirotua, joka Riimin tapauksessa tarkoitti tankkaamista viikonlopun reissua varten. Riimi unohtui** mulla eteiseen X minuutiksi ja R päätti käyttää tilaisuutta hyväkseen, syömällä nappulapussista X määrän ruokaa varastoon. Riimin vahingoksi lähdin kuitenkin käyttämään Mäihää ulkona ennen kuin R oli kerenny vetää nappulapussin ihan loppuun. Rantapalloa muistuttavan Riimin ilta menikin sitten selällään makoillen ja raskaasti huokaillen suuren vatsansa kanssa. Aamulla Riimiltä oli erotettavissa kuitenkin lantio.


*Jep, Riimi on erittäin helppo unohtaa eri paikkoihin, kun se on luonteeltaan tuollainen hiljainen kärsijä. Tyytyy aina kohtaloonsa ilman protestointia. Sisällä Riimi on melko huomaamaton, sillä ei ole mitään tarvetta kävellä mun perässä koko aikaa niinkuin muilla meidän koirilla. Joten ei ole mitenkään tavatonta jos Riimiä ei näe sisällä muuta kun lenkille lähdettäessä, jääkaapin oven avautuessa ja ruoka-aikana. Jos Rii taas tulee mun mukana on se silloinkin niin huomaamaton, joten on hyvin tavallista, että läsäytän oven perässäni kiinni ja Riimi jää sinne. Eikä se sillonkaan tajua puhua mitään, odottaa vaan niin kauan, että joku päästää sen pois. Pahin unohdus tais olla viime talvena, kun unohdin sen iltalenkin jälkeen muutamaksi tunniksi pihalle. Siellä se istui ulko-oven vieressä, kun menin ennen nukkumaan menoa laittamaan oven lukkoon. Eilen Riimi ei kuitenkaan ollut kärsijän roolissa, olen siitä aivan varma.*


Illasta sit lähdetään ajeleen kohti Tamperetta, jänskää! Huomenna olis suunnitelmissa käydä Mäihän kans kaupungissa ja ajelemassa junalla ja ehkäpä käydään katsastamassa kisapaikkakin. Sunnuntaina päästään sit kisaamaan joukkuekisassa, jossa Tami ja Riimi edustaa Pohjoisen gööttejä. Sori vaan joukkuekaverit, mutta meiltä on turha odottaa kauhean hohdokasta suoriutumista. Meidän "Agirotu treenien" (treenasin siis molemmilla koirilla rataa niin, että menin Tamilla ensin ja Riimillä sitten, ihan niinkuin sunnuntaina joukkueessakin) perusteella Riimiltä karkaa mopedi käsistä ja Tami osoittaa enemmän lahjoja puruihin..

Kaiken pitäs olla valmiina; matkatavarat on kuta kuinkin kasassa jaa saatu sullottua autoon, koirille ollaan laitettu punkkikarkotteet ja mie olen teipannu polveni (kipeyty pahasti keskiviikon treenien jälkeen, meillä on niin raskas pohja tuolla ulkokentällä eikä mun polvet kestä siellä treenaamista kauhean hyvin, muutaman päivän levon jälkeen kuitenkin ihan ok). Joten täältä tullaan Tampere! :)

Muutama kuva Mäihästä parin päivän takaiselta suolenkiltä;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti