sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Haasteen verran hyvää mieltä

Laura haastoi minut keksimään hyvän mielen asioita. Tämä olikin hyvä haaste tällaiselle perusnegatiiviselle ihmiselle, tulee kerrankin mietittyä, mitä hyvää mieltä tuovia asioita elämässä onkaan :) 

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

1. Kesä. Nurmikon tuoksu, kuuma asfaltti jalkojen alla, valoisat yöt.

2. Onnistuneet treenit. Varsinkin jos jonkun asian kanssa on takuttu pitkään ja kun sen saa onnistumaan tuo se hyvää mieltä vielä monta päivää myöhemminkin.

3. Agility. Intohimoni, joka on tuonut elämääni paljon hienoja asioita.

4. Väsyneet koirat. Treenien tai pitkän lenkin jälkeen sohvalla tyytyväisenä nukkuvat koirat.

5. Lappi. Vaikka olen kotiutunut Seinäjoelle hyvin niin Lapissa on aina mun koti ja sydän. Henkeä salpaavan kauniit maisemat, yötön yö, syksyn ruska ja paljon muita hyviä asioita jäi Lappiin.

6. Metsä. Siellä mieli lepää.  

7. Pitkät, kiireettömät lenkit. On niin parhautta, kun on vain aikaa samoilla metsässä tai kuljeskella pelloilla ilman, että on kiire mihinkään.

8. Musiikki. Se voimaannuttaa ja tuo hyvää mieltä.

9. Ystävät, jotka ovat auttaneet minua jaksamaan enemmän kuin kerran. Omat unelmani pystyn saavuttamaan vain ystävieni ansioista ja heidän muodostama tukiverkosto on minulle todella tärkeä.

10. Kevään ensimmäiset silmut saavat hymyn huulille. Se on varma merkki siitä, että kesä on tulossa.

Haaste heitetään Jonnalle, Emmalle, Tuijalle, Sinille ja Sonjalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti