maanantai 12. marraskuuta 2012

Pii 15-vuotta!

Huomenna meidän Pii juhlii 15 vuotissynttäreitään. Tai no tarkkaan ei tiedetä minä päivänä Pii on syntynyt, kun Pii tuli meille vähän arveluttavista oloista. Se kuitenkin tiedetään, että marraskuussa se on syntynyt; minä ja velljeni vain päätimme, että Piin synttäreitä juhlitaan 13. päivä.

Pii tuli naapurillemme sattumalta noin 4 kuukautta vanhana maaliskuussa -98. Naapurillemme oltiin annettu ohjeeksi, että jos pentu ei löydä viikon sisällä kotia niin se pitäisi lopettaa. Veljeni ja minä (erityisesti minä) olimme haaveilleet koirasta ja menimmekin katsomaan naapurin lasten kanssa pentua. Ihastuimme pentuun samantien. Enää ei ollut sitten muuta tehtävää kuin taivutella vanhempamme. Isä ja äiti lupasivat käydä katsomassa pentua ja sen jälkeen miettiä asiaa. Yllätys olikin todella mieluinen, kun isä yhtenä iltana toi Piin meille tutustumaan! Muistan miten annoin sille keksiä ja Pii meni murustelemaan sitä olohuoneen matolle :) Siinä vaiheessa Pii oli kiertänyt meidät kaikki tassunsa ympärille ja unelma omasta koirasta oli vihdoinkin totta. Pii johdatti minut koiraharrastusten maailmaan, kun kokeilimme agilityä, tokoa ja kävimme mätsäreissä. Ja se maailma vei minut mukanaan.

Pii viettää vanhempien luona leppoisia eläkepäiviä. Nykyään se viihtyy myös paremmin sisällä ja nukkuukin yöt sohvalla. Lenkeillä Pii käy sen verran kuin jaksaa ja Rattoksessa se jaksaa vielä hyvin myyrästää aina kun siellä käydään.

Onnea rakas  <3>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti