sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Ehkä sittenkin?

Joskus kirjoitin siitä, että kannattaa varoa mistä unelmoi, koska se voi toteutua. Minulle on ehkä nyt käymässä niin; Mäihä on ollut jäsenkorjaajalla käynnin jälkeen paremmassa kunnossa ja saimme kehotukuksen kokeilla agilityä. Olemmekin aloitelleet agilityn varovasti uudestaan. En tiedä, jos en kokeile. Jos Mäihä ei kestä, lopetamme uudestaan. Piste.

Viime viikonloppuna kävimme Mäihän kanssa agilityn epävirallisissa melkein kahden vuoden tauon jälkeen. Huomasi kyllä, että kisaamisesta on hetki aikaa, sen verran jännitti! Osallistuttiin supermölleihin ja kisaaviin mölleihin, tarkoituksena hakea kisaamiseen rutiinia.

Ensimmäinen rata oli supermöllien rata, helppo ja suoraviivainen, jossa oli pelkästään hyppyjä ja putkia. Tältä radalta nolla ja voitto. Treenikaveri totesikin, että onneksi Mäihä irtoaa, sillä muuten olisin pulassa. Mun jaloilla ei vaan valitettavasti pääse tuon lujempaa. Super- M on vaan ihan mahtava, oli niin parhautta päästä sen kanssa radalle!

Kisaavien möllien radalla, joka oli tasoltaan helppo 1 luokan rata, ja jossa oli keppeja ja keinua lukuunottamatta muut esteet. Tällä radalla näkyi koiran kokemattomuus ja oma ajattelemattomuuteni. En ole tajunnut aikaisemmin ottaa kontakteja tuollaisesta vauhdista, joten vauhdin ja kierrosten noustessa Mäihällä ei ollut ajatustakaan pysähtymisestä. Onneksi tämä ongelma tuli tässä vaiheessa esille! Uusittuna ne meni ihan ok. Kontaktien uusimisesta siis hylly


Pari viikkoa sitten kuvailtiin vähän treenejä niin Seinäjoella kuin Rovaniemelläkin, tässä olisi kooste niistäkin.

Videoista yhteenvetona:
  • Kontakteilla on ehdottomasti kiinnitettävä huomiota turvalliseen suoritustapaan!
  • Yhdenmukaiset vapautukset kontakteilta.
  • Kontakteille erilaisia häiriöitä
  • Kepit on mun makuun hitaat, mutta lupasin, etten ahdistu tästä. 
  • Käännöksiä vahvistettava lisää

P.S Olipa hauskaa kirjoittaa kisaraporttia pitkästä aikaa. Pian uusiksi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti