tiistai 9. heinäkuuta 2013

Tami

Tami Tamminen viettää lepposia varhaiseläkeläisen päiviä treenaillen ja lenkkeilen.

En ole aikaisemmin innostunut pelaamaan Tamin kanssa koulutuspelejä sen ihan överiksi menneen vireen takia. Tamia kouluttaessa huomaan juurikin tuon tekemäni virheen; nostattaessani sitä liki 7 vuotta olen saanut aikaan sen, että Tamin vire on jo heti koulutustuokion alussa liian korkea. Oppiminen on myös hitaampaa tuon vireen takia kuin muilla koirillani. Toimiva ratkaisu on kuitenkin antaa sen höyrytä aluksi, sen jälkeen se pystyy ajattelemaan ja koulutus edistyy.  Harjoittelussa on se hyvä puoli, että meidän molempien kärsivällisyys kasvaa..

Tamin kanssa ollaan myös ajettu jälkeä (sekä ihmisjälkeä että verijälkeä). Ihmisjälkeä ollaan ajettu enemmän (se kun on ohjaajalle tutumpi kuin verijälki). Verijälkeen olisi tarkoitus tutustua vähän tarkemmin, kun pääsemme opettajamme kanssa samalle paikkakunnalle :)

Tami kävi silmätarkastuksessa 7.3. tuloksena terveet silmät 8,5 vuotiaana. Jaanalla Tami kävi muutaman kerran talvella. Ihan hyvässä kunnossa se oli muutamaa fasettilukkoa lukuunottamatta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti