maanantai 15. helmikuuta 2016

Hei hei mitä kuuluu?

Mäihä Nivalan kokeessa, kuva; Hanna Kankaanpää
Ajattelin aikaisemmin, että kirjoittelen sellaisen syväluotaavan analyysin viime vuoden tapahtumista, mutta päätin jättää sen odottamaan seuraavaa kertaa. Kuitenkin paljon hyvää muisteltavaa vuodesta jäi, joten niitä kirjaan tähän lyhyesti:

Mäihän vuosi oli tulosten osalta onnistunut: tokossa se saavutti toukokuussa koulutustunnuksen TK1, syyskuussa läpäistiin BH-koe ja lokakuussa salainen tavoitteeni toteutui, kun nousimme agilityssä 2-luokkaan. Kaikki jotka tietävät minun ja Mäihän ongelmat kyseisessä lajissa ymmärtävät, että se oli todellinen työvoitto, mikä hymyilyttää vieläkin.
Pii 17,5-vuotta


Nimbuksen kanssa ei päästy vielä kilpailemaan, mutta vuosi oli treenien osalta antoisa. Monta kertaa kaaduttiin, mutta sieltä noustessa opittiin paljon. Keskityttiin treenaamaan jälkeä, mikä on kyllä niin Nimbuksen laji. Syksyllä päätin keskittyä sen kanssa pelastuskoirapuoleen, mikä on ollut antoisaa, mutta omalla tavalla haastavaa. 
Nimbus jäljellä, kuva: Terhi Lindqvist

Tami 11-vuotta


Muut koirat pysyivät terveinä ja viettävät ansaittuja eläkepäiviä Rovaniemellä. Keväällä Riimi täytti 8-vuotta, lokakuussa Tami 11-vuotta ja Pii kuukautta myöhemmin jo 18-vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti