torstai 9. kesäkuuta 2011

Piristysruiske

Helatorstaina kisattiin agilityä Rovaniemellä, missä on ehdottomasti Suomen paras meininki. Rovaniemellä panostetaan, hyvin järjestettyjen kisojen lisäksi, myös oheisohjelmaan. Siksi paikalla esiintyi tämänhetken kuumin tankotanssi ryhmä, jonka nimi on kohta kaikkien huulilla:
Kyseisen piirrustuksen olen saanut jo pääsiäiskisoissa, mutta teknisten ongelmien vuoksi sitä ei ole pystytty julkaisemaan aikaisemmin. Piirroksesta saan kiittää manageria/taustalla huilua soittavaa Laura Raudaskoskea :)

Valitettavasti tämä oli meidän jäähyväiskiertue, koska ryhmän kaunein, lahjakkain ja valovoimaisin jäsen (tarkoitin siis itseäni, jos joku ei minua kuvauksesta tunnistanut) lähtee Seinäjoelle Tankomarkkinoille ennen seuraavia kisoja ;)

2 kommenttia:

  1. No sieltähän se taideteoksista parhain tuli! Vaatisi vielä värit, pitäisiköhän tulostaa ja värittää ja skannata sulle. ;)

    VastaaPoista
  2. Voi Saana, tankotanssijoiden kruunaamaton kuningatar! Miten sujunevat meidän seuraavat agikisat ilman taustalla laulavaa ja tanssivaa tankotyttöä..? Ei sun kannata mihinkään Seinäjoelle lähteä, jää tänne!

    VastaaPoista