lauantai 12. heinäkuuta 2014

Lagun kisat

Torstaina oltiin Mäihän kanssa Lagun iltakisoissa. Tarjolla oli kaksi rataa ykkösluokkalaisille, agility- ja hyppyrata, jotka tuomaroi Timo Teileri.

Ensimmäinen rata oli agilityrata. Sillä radalla me emme päässeet pitkälle, kun neljännellä esteellä Mäihä teki lentokeinun. Yritin vielä jarruttaa Mäihää ennen keinua, mutta se ei edes vilkaissut minua vaan veti keinun suoraan läpi. Kyllä kiukutti! Tuollaisen suorituksen jälkeen ei voinut tehdä muuta kuin ottaa keinu uudestaan ja poistua radalta. Mulla harmitti niin paljon, kun tarkoitus oli mennä tekemään hyvät kontaktit ja lopputulos on tämä. Nyt täytyy ehdottomasti panostaa kontakteihin, ei tuollainen roiskiminen käy päinsä.

Hyppäriltä meille tuli harmittava 5 vp. Rataantutustumisessa mietin pitkään, mitä teen ennen keppejä; leikkaanko takana vai teenkö hypyn ja keppien väliin valssin. Lopulta päädyin jälkimmäiseen. Radalla en sitten kerennytkään valssiin, vaan päätin soveltaa ja leikata takana. Valitettavasti onnistuin hosumaan keppien alussa, joten Mäihä kääntyi kepeiltä pois. Radan loppu vähän levisi, kun en ehtinyt siinäkään jarruttamaan tarpeeksi ajoissa. Muuten ihan ok rata. 

Edellisessä tekstissä peräänkuulutetut hallittu meno ja hyvä mielentila toteutuivat mielestäni aika hyvin. Ainoastaan hyvät kontaktit jäivät tekemättä.. Olen elänyt harhakuvitelmassa, että meidän kontaktit on ihan hyvät, mutta epiksissä ja nyt kisoissa on tullut huomattua, että ne on selkeästi meidän heikko lenkki. Ärsyttää vaan, kun kontaktien eteen ollaan kuitenkin tehty eniten töitä ja nyt alasmenojen lisäksi myös ylösmenot tuntuvat hajoavan. Jatkon kannalta suunnitelmat on kuitenkin selvillä, joten eiköhän meidän kontaktit ala toimia kisoissakin! 

Ensi viikolla kisataan sitten Lapuan iltakisoissa, saa nähdä miten siellä menee!

Tässä vielä Huhtasen Annen ottamia kuvia kisoista, kiitos Anne! :)


1 kommentti:

  1. Onpa makeen näköistä menoa! Hienoa että olette päässeet kisaamaan :) Terveisin Lotta ja Luna-sisko (sähköpaimenet.blogspot.fi)

    VastaaPoista