lauantai 6. kesäkuuta 2015

Täällä jälleen!

Mietin pitkään tämän blogin kohtaloa. Löytyykö aikaa ja mielenkiintoa päivittämiseen vai kannattaako lopettaa tähän. Tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että haluan yrittää vielä kerran kirjoitella tänne. Aion kirjoitella entiseen tapaan kisakatsauksia ja enemmän pohdintoja meidän treenielämästä. Minusta ei välttämättä ole purkamaan jokaisten treenien antia, mutta tarkoitukseni on välillä istua alas ja miettiä, missä sitä oikein mennään. Tässä lyhyt katsaus tämän hetken tilanteeseen:

Tällä hetkellä pääpaino Nimbuksen treeneissä on  FH- ja tunnistusjäljessä. Molemmat ovat uusia juttuja minulle, mutta olen kyllä hurahtanut niihin täysin! Lisäksi Nimbuksen kanssa treenaamme arkikäytöksiä, kuten ohitteluja. Niissä ollaankin menty eteenpäin, mutta työtä riittää vielä vaikeampien ohitettavien kanssa.  

Mäihä jäi määrittelemättömälle tauolle tokosta sen jälkeen kun saimme toukokuun alussa Nivalan kokeessa viimeisen 1-tuloksen alokasluokasta ja näin ollen koulutustunnuksen TK1. Tällä hetkellä Mäihä treenaa ainoastaan agilityä, josta pitkän hyllyputken jälkeen onnistuimme saamaan ensimmäisen 0-tuloksen huhtikuun lopussa. Tämä oli todellinen työvoitto ja osoitus itselleni siitä, että Mäihän kanssa on mahdollista tehdä nollia. 

Tulevasta kesästä on tulossa mukavan aktiivinen. Tiedossa on paljon treeniä ja muuta mukavaa.  Mahtava, kiva kesä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti